Yargı 15. Bölüm İzle | Kanal D Yargı son bölüm full izle... Yargı yeni bölüm tek parça izle

Yargı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 15. bölümü 9 Ocak 2022 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 14. Bölüm Full izle. Yargı'nın son bölümüyle ilgili detaylar haberimizde.

Yargı dizisinin 15. bölümü Kanal D ekranlarında 9 Ocak pazar günü yayınlandı.

Yargı dizisinin konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Yargı 14. Bölümde ne olmuştu?

Yargı'nın 19 Aralık Pazar günü yayınlanan 14. Bölümde Engin'i öldürmekten gözaltına alınan Ceylin'in, tutuklu yargılanmasına karar veriliyor! 

Ceylin’den bir türlü haber alamayan Ilgaz deliye dönmüştür. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir.

Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri diğer yandan da Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olurlar. Hepsini uykusuz geceler ve gündüzler beklemektedir.

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

Şimdiye kadar tüm zorlukları kendi başına aşmaya alışkın olan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir düğüm içerisindedir. Onu Ilgaz ile her defasında bir şekilde yan yana getiren kader bu kez ikisini birbirlerine kopmaz iplerle kenetleyebilecek midir?

Yargı yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu:

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

Yargı 15. Bölüm Full İzle

Yargı dizisinin Kanal D'de 9 Ocak günü yayınlanan 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kaynak: Haber Global TV

Yargı son bölüm izle Yargı dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle kanal d izle bedava dizi izle Yargı dizisi kanal d Yargı yeni bölüm izle