Üç Kuruş 6. Bölüm İzle... Show TV Üç Kuruş yeni bölüm izle... Üç Kuruş son bölüm tek parça full izle

Üç Kuruş

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 6. bölümü 6 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Üç Kuruş dizisinin 6. bölümün tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Üç Kuruş 6. Bölüm İzle.

Üç Kuruş dizisinin 6. Bölümü 6 Aralık günü Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÜÇ KURUŞ 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Düğününde dosta düşmana yıkılmadığını kanıtlamaya çalışırken, bir yandan da içi içini yemektedir. Efe, Kartal’ı toparladığını sanırken, düğünde Leyla’dan aldığı darbeyle kendisi dağılır.

 Kardeşi dediği İrfan’ın ortak yaralarını deşmesiyle zayıf tarafı ortaya çıkan Kartal, en ummadığı yerden bir yara daha alınca yeni bir düşman edinir. İrfan’ın ise etrafındaki çember iyice daralmaktadır. Üstünü kapadığını sandığı bir cinayetin karşısına çıkmasıyla, İrfan en mahrem sırrını açığa çıkarmak zorunda kalır.

ÜÇ KURUŞ 5. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kartal’ın mahallede sakladığı Bahar, Kartal’ın asıl yüzünü görünce aslında neyle karşı karşıya olduğunu iyice anlar ve tedirginlik yaşar. Efe’nin verdiği sözü tutmaması Leyla’nın öfkesini kabartır ve Efe’yle yüzleşmesine neden olur. Kartal ise Efe’nin ihanetiyle sarsılır ama çabuk toparlanır ve intikam almak için Efe’ye karşı hamle yapar. Eli kolu Kartal’ın bir hamlesiyle bağlanan Efe, Kartal’a rağmen ya da Kartal ile beraber hareket etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KADROSU

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

ÜÇ KURUŞ 6. BÖLÜM FULL İZLE

Show TV'de 6 Aralık günü yayınlanan Üç Kuruş dizisinin 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Üç Kuruş dizisi show tv dizileri üç kuruş son bölüm izle üç kuruş yeni bölüm izle dizi haberleri show tv üç kuruş izle show tv izle