Masterchef 122. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin merakla beklenen 122. bölümü 28 Kasım 2021 Pazar günü yayınlandı. MasterChef Türkiye 122. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 122. bölümü 28 Kasım 2021 Pazar günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor.

MASTERCHEF 121. BÖLÜMDE NE OLDU?

MasterChef’te bu akşam Mavi takım ve Kırmızı takım, son kez karşılaştı. Şefler, takımlardan bu sefer sadece üç çeşit yemek istedi. Fakat istenilen yemekleri esnaf lokantası usulü bol kepçe yapmalarını istedi. Süzme mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pirinç pilavı, sultan sarması yapmaları için 40 dakika süreleri var.

Son dokunulmazlık oyununda yarışmacıların ailelerinden bir isim stüdyoya geldi. Ve takımların yaptığı yemeklerin tadımını yaptı. Yemekleri kimin yaptığını bilmeden, yarışmacıları görmeden yaptıkları tadım sonrasında beğendikleri tabakları seçti. Verilen oylar sonrasında dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Bu akşam, 17-15 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Bu akşam dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bir kez daha bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdi. Kırmızı takımda kalan üç isim Araz, Hasan ve Eren, karşı karşıya geldi. Oyunda yarışmacılar, en kusursuz tabağı çıkarmaya çalıştı. Üç iddialı ismin hazırladığı yemekler sonrasında şefler karar vermekte zorlandı. Gecenin en iyi yemeğini yapan Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF 2021 ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef’te bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlık oyununu Eren kazandı. Birinci eleme adayı olarak Görkem’i potaya gönderdi. Sonrasındaki oylamada Pelin, ikinci eleme adayı çıktı.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı takım kazandı. Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu Burcu kazandı. Onun potaya gönderdiği Safanur, 3. eleme adayı oldu. Konseydeki oylamadan potaya giren Mert, dördüncü eleme adayı oldu.

Bu akşam haftanın son dokunulmazlık oyununu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım olunca bireysel dokunulmazlık oyunu ile son iki eleme adayı belli oldu. Üç kişinin oynadığı dokunulmazlık oyunu sonrasında oylamaya gerek kalmadı. Gecenin üçüncüsü olan Araz, potaya giren beşinci isim oldu. Hasan ise haftanın altıncı eleme adayı oldu.

 MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi (15 Kasım'da geri döndü)

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek - 26 Eylül'de elendi

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem - 17 Ekim'de elendi

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak - 19 Eylül'de elendi

14.Masterchef Şükrü Özsarı - 3 Ekim'de elendi

15. Masterchef Emre Büber - 7 Kasım'da elendi

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

18. Masterchef Mustafa Ozan - 10 Ekim'de elendi

19. Masterchef Rabia Nur Çamurlu - 24 Ekim'de elendi

20. Masterchef Ateş - 31 Ekim'de elendi

21. Masterchef Azize Polat - 21 Kasım'da elendi (14 Kasım'da elenip 15 Kasım'da geri dönmüştü)

22. Masterchef Pelin Zaman

 MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 122. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 28 Kasım'da tv8'de yayınlanan 122. bölümünü izleyebileceğiniz link.

MasterChef 122. Bölüm Fragmanı İzle

MasterChef son bölüm izle MasterChef yarışması TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle  tv8 canlı izle