Yargı 11. Bölüm İzle | Kanal D Yargı son bölüm full izle

Yargı Dizi Haberleri

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'nın 11. bölümü 28 Kasım 2021 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 11. Bölüm Full izle.

Yargı dizisinin 11. bölümü Kanal D ekranlarında 28 Kasım günü yayınlandı.

Yargı dizisinin 11. bölümünde ne oldu?

Engin, Çınar'ın Zafer ile olan durumunu öğrenmiştir. Ilgaz'ı yanına çağırarak ona babasının gerçeği itiraf etmesini yoksa onun Ceylin'e kendisinin bu gerçeği söylemesi gerektiğini söyler. Çınar da Metin de çok kötü durumdadır. Ilgaz ise durumdan habersiz babasını aramaktadır. Ilgaz ne yapacak?

Yargı dizisinin 10. bölümünde ne olmuştu?

Yargı, 21 Kasım Pazar günü yayınlanan 10. Bölümde Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır. 

Ilgaz’ın Ceylin’e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir. Engin’in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar. Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır. Metin bir yandan Çınar’ı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdan’la mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

Yargı dizisinin konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu: Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

Yargı 11. Bölüm Full İzle

Yargı dizisinin Kanal D'de 28 Kasım günü yayınlanan 11. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Yargı 11. Bölüm Fragmanı İzle

Yargı son bölüm izle Yargı dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle kanal d izle bedava dizi izle Yargı dizisi kanal d Yargı yeni bölüm izle