Çaykur Rizespor Beşiktaş CANLI İZLE! Rizespor Beşiktaş maçı izle

Beşiktaş Rizespor Süper Lig

Rizespor Beşiktaş maçı canlı yayın izle, Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı izle, Rizespor Beşiktaş maçı canlı yayın linki, Rizespor Beşiktaş bein sports 1 canlı maç linki, canlı bein Rizespor Beşiktaş maçı, bein sports Rizespor Beşiktaş maçını canlı izlemek için yapmanız gerekenler haberimizde.

Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş takımları karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Rizespor Beşiktaş maçı canlı izle.

Rizespor ile Beşiktaş takımları Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geliyor.

Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan Rizespor Beşiktaş maçı Digitürk platformunda Bein Sports 1 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebilir.

Siyah-beyazlı ekip eksikler nedeniyle 20. hafta mücadelesine sıkıntılı çıktı.

Koronavirüs testleri pozitif çıkan teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe sahaya çıkamayacak. Beşiktaş'ta takımın başında, futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta var.

Siyah-beyazlılar, koronavirüs ve sakatlık nedeniyle 12 oyuncusundan Çaykur Rizespor maçında yararlanamadı.

Pjanic, N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Alex Teixeira, Atiba ve Mert Günok maç kafilesinde yer almadı. Kovid-19 testi pozitif olan Ghezzal, sarı kart cezasını bu karşılaşmada çekecek. Sindirim sistemi enfeksiyonu (gastroenterit) geçiren Salih Uçan da maç kadrosundan çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta, kadroda yer alan Domagoj Vida ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hırvat oyuncu, kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda çıktığı 9 deplasman maçından sadece birini kazanabildi. Dış sahadaki 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, rakiplerine 5 kez mağlup olarak 6 puan topladı.

Çaykur Rizespor'da 2 eksik

Sezonun ilk yarısını 17 puanla düşme hattında tamamlayan Çaykur Rizespor ise güçlü rakibinin eksiklerinden yararlanarak galip gelmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde Kovid-19 temaslısı oldukları için ülkelerinde karantina süreleri devam eden Yannick Bolasie ve Luic Remy bu karşılaşmada görev yapamayacak.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı, Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler:

Çaykur Rizespor: Tarık, Cemali, Holmen, Selim, Baiano, Deniz Hümmet, Djokovic, Umar, Sabo, Boldrin, Pohjanpalo

Beşiktaş:  Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan İlkhan, Güven, Batshuayi

İki takım arasında oynanan son maçı Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.

Rize son maçında Gaziantep FK'ya evinde 1-0 mağlup olud. Beşiktaş ise Süper Kupa finalinde Antalyaspor'u penaltılarla yenerek şampiyon oldu.

Süper Lig'de 19 hafta sonunda Rizespor'un 17, Beşiktaş'ın 28 puanı bulunuyor.

Rizespor Beşiktaş maçı canlı izle

Rizespor Beşiktaş maçı canlı yayın linki

Deplasmanda yedi maçtır galip gelemeyen (2B 5M) ve kalesini gole kapatamayan Beşiktaş, daha uzun bir hasreti en son Ocak-Ağustos 2012 arasındaki 11 maçlık süreçte yaşadı (6B 5M).

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının beşini kazanan Çaykur Rizespor (1M), tek yenilgisini son karşılaşmada Gaziantep FK karşısında aldı (0-1).

2021/22 Süper Lig sezonunda açılış golünü yediği maçlarda en fazla puan toplayan takım olan Beşiktaş (13), Önder Karaveli göreve geldikten sonra oynadığı dört karşılaşmada da ilk golü kalesinde gördü (2G 1B 1M).

Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 14 maçta beş gol kaydeden Joel Pohjanpalo, geçen sezon Bundesliga'da attığı gol sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor (Union Berlin formasıyla altı gol).

Beşiktaş forması giyen Cyle Larin'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı iki takımdan biri Çaykur Rizespor (5; Hatayspor ile birlikte).

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Süper Lig spor toto süper lig   bjk maçı şifresiz izle Hamza Hamzaoğlu Çaykur Rizespor rizespor beşiktaş maçı canlı maç izle bein sports 1 şifresiz canlı maç izle