Sivassspor Fenerbahçe Bein Sports 1 canlı maç izle

Fenerbahçe Süper Lig

Sivassspor Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 16:00'da başlayan Sivassspor Fenerbahçe müsabakası Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor. Fenerbahçe Altay maçı canlı yayın bilgileri haberimizde.

Süper Lig'de 24. haftada Sivasspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

İLK 11'LER

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Goutas, Caner, Uğur, Özkan, Koray, Cofie, Erdoğan, Henrique, Yatabare

Fenerbahçe: Berke, Min Jae, Serdar, Novak, Nazım, Osayi, Crespo, Zajc, İrfan, Valencia, Serdar Dursun

Fenerbahçe Altay maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Fenerbahçe ile Altay arasında oynanan müsabaka saat 20:00'da başlarken Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe Altay maçı canlı izle

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk'te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Fenerbahçe Altay maçını radyodan canlı dinle

Fenerbahçe'de 6 futbolcu, Sivasspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Uzun süredir sakatlığı süren Altay Bayındır'ın yanı sıra Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya kadroda yer almadı.

Attila Szalai ise sarı kart cezası nedeniyle Sivasspor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Medipol Başakşehir müsabakasında forma giyemeyecek.

Ligde 22 maçta 10 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgisi bulunan ve 36 puan toplayan Fenerbahçe, 3. sırada yer alıyor. 

Bu sezon çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayarak 30 puan toplayan Sivasspor, 36 puanla 3'üncü sırada bulunan Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak.

Sivasspor'da bu karşılaşma öncesi sarı kart cezalısı Kerem Atakan Kesgin, sakatlığı bulunan Jorge Felix, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan ve Leke James ile ülkelerinin milli takımında olan Max Gradel ve Fayçal Fajr, kadroda yer almayacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma, 1-1 sonuçlanmıştı.

Fenerbahçe'ye rakip olduğu son beş Süper Lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (2B), daha önceki 26 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (4G 5B 17M).

Sivasspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Fenerbahçe (2B 3M), lig tarihinde sadece Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı daha uzun galibiyet hasreti yaşadı.

Evinde oynadığı son 26 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (10G 15B), tek mağlubiyetini 2021/22'nin ilk iç saha karşılaşmasında aldı (0-1 vs Konyaspor).

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Fenerbahçe (3B 3M), tek galibiyetini Kasım 2021'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek aldı.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçı kaybetmeyen Sivasspor (4G 3B), bu karşılaşmaların beşinde gol yemedi.

Süper Lig'de oynadığı son maçta Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ekim ayından bu yana üst üste iki galibiyet alamıyor.

Kaynak: Haber Global TV

fb maçı şifresiz izle canlı maç izle Bein Sports 1 şifresiz izle canlı izle