Kahvaltıların favorisi ve hatta diyet listesinde bile var! Yemeden önce iki kez düşünün
Ek olarak reflü nöbetleri yemek borusundaki iltihabı şiddetlendirebilir. Böyle bir şeyle karşı karşıya kalmamak için gıda alerjisi yaptırarak alerjiniz olup olmadığını tespit edebilirsiniz.
İLTİHAPLANMAYA SEBEP OLUYOR
Çok fazla tüketilmesi sonucunda fıstık, vücut üzerinde iltihap oluşturan Omega-6 yağ asitlerine sahiptir. Yapılan araştırmalar, doğru oranda Omega-3 tüketmenin bu iltihaplanmayı engellediğini gösterse de çok fazla fıstık ezmesi tüketmek, sağlıksız bir birikime neden olarak bedeninizi riske sokabilir. Bu nedenle vücudunuzdaki iltihaplanmayı azaltmak için ceviz, somon, keten tohumu gibi gıdalardan daha fazla yemeniz önemlidir.
Kaynak: Haber Global TV