Epic Games ücretsiz oyunlar hangileri? Epic Games ücretsiz oyunlar listesi!

Epic Games ücretsiz olan oyunlara bir yenisini daha getiriyor. Epic Games'in bir sonraki oyunu "Gizemli Oyun" olarak Epic Games Store'da belirdi. Peki, Epic Games ücretsiz olan oyunlar hangileri? İşte Borderlands 3' ün bulunduğu 2022 Epic Games ücretsiz oyunlar listesi...

Son Güncelleme:

Epic Games Store’un yeni ücretsiz oyunu büyük bir merakla bekleniyordu ve nihayet beklenen açıklama yapıldı ve büyük bir heyecanla beklenen oyun açıklandı. Epic Games, MEGA İndirim 2022 bünyesinde dört büyük oyunu ücretsiz olarak sunacak. Oyuncular tarafından ücretsiz elde edilebilecek ilk yapım meşhur nişancı-yağmacı oyunu Borderlands 3 oldu...

EPİC GAMES'TEN ÜCRETSİZ BORDERLANDS 3 NASIL ALINIR?

Borderlands serisinin en son yapımı olan Borderlands 3 Epic Games Store’da ücretsiz bir hale getirildi. Oyunu 26 Mayıs tarihine kadar kütüphaneye ekleme hakkı veren Epic Games, MEGA İndirim 2022’ye de bu açıklama ile birlikte start vermiş oldu.

Epic Games tarafından ücretsiz bir hale getirilen Borderlands 3’ü almak için ihtiyacınız olan tek şey Epic Games Store hesabı. Eğer hesabınız bulunuyorsa oyunu önce sepete, sonrasında da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ücretsiz fırsatın 26 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini hatırlatalım.

(oyunu bu bağlantıdan alabilirsiniz)

Epic Games’in açıklamasına göre MEGA İndirim 2022, en sevilen bilgisayar oyunlarında yüzde 75’e varan indirimler sunacak. 19 Mayıs tarihinde başlayan indirimler, 16 Haziran’da sona erecek. Ayrıca bu indirimlere ek olarak dört dev oyun ücretsiz olarak sunulacak.

MEGA İndirim 2022 dahilinde sunulan oyunlar arasında Tiny Tina’s Wonderlands (yüzde 20 indirimli), Ghostwire: Tokyo (yüzde 34 indirimli), Final Fantasy 7 Remake Intergrade (yüzde 29 indirimli), Sifu (yüzde 20 indirimli) ve Far Cry 6 (yüzde 50 indirimli) yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber