14 Haziran'a kadar ne yapsa başarılı olacak olan 4 burç

Vedik astrolojisine göre, Güneş, Boğa Burcu'na geçiyor. 14 Haziran'a kadar da orada kalacak. Bu durum 4 burç için müjde üstüne müjde geleceği anlamına geliyor. Ne yapsalar başarıya ulaşacaklar. İşte 14 Haziran'a kadar burçların kraliçeleri ve kralları...

Son Güncelleme:

Astrolojide gezegenlerin hareketleri çok önemli kabul edilir. 12 burcu da doğrudan etkiler. Bu durum bazı burçlara uğurlu gelirken bazılarına ise uğursuz gelir.

İşte onlardan biri daha gerçekleşmek üzere. Vedik astrolojisine göre, Güneş, Boğa Burcu'na geçiyor. 14 Haziran'a kadar da orada kalacak. Bu durum 4 burç için müjde üstüne müjde geleceği anlamına geliyor. Ne yapsalar başarıya ulaşacaklar.

İşte 14 Haziran'a kadar burçların kraliçeleri ve kralları...

Dikkat: Vedik astrolojisinde burçlar için başlangıç -bitiş tarihleri değişiklik gösterir. Burcunuzun yorumu için haberimizdeki tarih aralıklarını inceleyin.

BOĞA BURCU (14 Mayıs - 13 Haziran)

Size olan güven artacak. Aniden bir yerlerden para gelecek. Evlilikteki mutluluğunuz artacak. Yeni iş fırsatları var. Geliriniz de artacak. Aile içinde size duyulan saygı yükselecek. Meslekte yükselme şansı da cabası.

Kaynak: Haber Global TV