Bilgi Nur Aydoğmuş oyunculuk eğitimine başladı

Miss Turkey 2019 Türkiye ikinci güzeli Bilgi Nur Aydoğmuş, hem avukat hem MVP seçilen bir basketbolcu ama hayali oyunculuk. Ayşegül Ünsal'dan oyunculuk dersleri almaya başlayan Aydoğmuş Instyle için Semih Kanmaz'ın objektifine çarpıcı pozlar verdi

Son Güncelleme:

Miss Turkey 2019 ikincisi oldunuz, ardından Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil ettiniz. Güzellik kavramı ve alışılmış güzellik kalıpları hakkında neler düşünüyorsunuz?

Günümüz dünyasında güzellik kavramına maalesef gereğinden fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum. Çoğu kadın alışılmış güzellik kalıplarına girmek için büyük çaba harcıyor ve bu sebeple hem mental hem de fiziksel sağlık sorunlarıyla baş etmek durumunda kalabiliyor. Öte yandan son zamanlarda dünyada bu kalıpların yıkılması üzerine adımlar da atılıyor. Gucci'nin bize dayatılan güzellik algılarının dışındaki Armine Harutyunyan'ı dünyaya tanıtmasını, benim Türkiye'yi temsil ettiğim Miss Universe 2019 yarışmasını kazanan Zozibini Tunzi'nin sıra dışı güzelliğini buna örnek gösterebilirim. Birkaç sene önce dünyayı gezen ve gezdiği coğrafyalarda karşılaştığı kadınları fotoğraflayan sanatçı Mihaela Noroc ile tanışma şansım oldu. The Atlas of Beauty adını verdiği projedeki fotoğrafları gördüğümden beri güzelliğin özgünlük olduğuna inanıyorum.