Diyarbakır'da hareketli dakikalar! Özel harekattan operasyon

Diyarbakır'da, polis özel harekat ekiplerince bir evde rehin alınanların kurtarılmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si yaralı, 5 kişi evden çıkarıldı.

Son Güncelleme:

Diyarbakır'daki olay, sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesindeki Üçkuyular Mahallesi'nde meydana geldi. Bir evde silah ve çığlık sessini duyan çevredekiler polise ihbarda bulundu. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edildi.

2'Sİ YARALI 5 KİŞİ EVDEN ÇIKARILDI

Bölgeye gelen ekipler, evde alıkonanların olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis özel harekat ekipleri eve girmek için hazırlık yaptı. Evin bulunduğu sokakta alınan güvenlik önlemlerinin ardından polis özel harekat ekipleri eve operasyon düzenledi. Operasyonun ardından evden 2'si yaralı 5 kişi çıkarıldı. Yaralılar, olay yerinde bekletilen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastane götürüldü. 

Polis ekiplerinin olayın meydana geldiği evde incelemeleri sürüyor.

EVDE SİLAHLI KAVGA ÇIKMIŞ

Diyarbakır'da polis özel hareket ekiplerince bir evde alıkonulanların kurtarılmasına yönelik operasyonun detayları ortaya çıktı. Fırat G. yeni sevgili oldukları Ceren A'nın, eski sevgilisi İlhan Ö. ile tekrar birlikte olduğunu öğrenince kaldıkları eve gitti. Kapıyı çalan Fırat G. ile içeridekiler arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya döndü. Ceren A. silah sesleri üzerine balkona kaçıp kapıyı kilitlerken, polise de ihbarda bulundu. Polis özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonun ardından Ceren A. balkondan alınarak güvenli şekilde dışarı çıkarılırken, vücutlarından çeşitli yerlerinden yaralanan Fırat G., İlhan Ö. ve Cihan Ö. ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Ceren A. ve 1 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, yaralı 3 kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemede, 3 tabanca ele geçirildi.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber