Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ocak Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Ya virüs ile aşı aynı anda vücuda girerse?

Türkiye'de ilk Omicron vakasının açıklandığı gün ile iki doz aşısını olmuş vatandaşlara üçüncü doz aşıların açıldığı süre arasında 20 gün var. Virüs kapan pek çok vatandaş bir süre sonra aşısını da oluyor. Peki aşı ile virüsün aynı anda insan vücuduna girmesinin bir zararı veya faydası var mı?

Sokağa arabasını bırakan dikkat etsin! '23 yıllık sigortacıyım...'

Döviz kurunun yükselmesi ve sıfır otomobilde yaşanan sıkıntılarla birlikte otomobil piyasası tarihi bir dönemden geçiyor. Son günlerde ise sıklıkla İstanbul'un çeşitli noktalarında otomobillerin, farı, aynaları ve lastikleri çalınmaya başlandı.

Norveç’i bırak takıma bak

Başkan Ali Koç maç öncesinde takım aleyhine yapılan sosyal medya paylaşımlarının Norveç kaynaklı olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin gündemi bunlar mı? Takım sahada uyuyor, saha dışında ise uyutulmaya çalışılıyor.

Dejavu...

Galatasaray'da bir kez daha bir Fatih Terim dönemi sona erdi... Bu adeta çok iyi bildiğiniz bir filmi tekrar tekrar izlemek gibi. Söz konusu duruma alışık olanlar şunun da farkında: Fatih Terim’in ayrılıkları hiçbir zaman salt saha içi sonuçları nedeniyle olmadı...

Bir Hint düğünü: Her şey Instagram için

Sosyal medya her şeyi olduğu gibi düğünleri de değiştirdi. Dillere destan Hint düğünlerinde dizi çekimlerinde kullanılan kameralar kullanılıyor. Koreograflar bu düğünlere özel danslar tasarlıyor.

Yöneticilere yüzde 50'nin üzerinde maaş zammı Google'ı nasıl karıştırdı?

Google'ın üst düzey yöneticilerine yapılan yüzde 53'lük maaş zammı şirketi karıştırdı. Firma geçen aylarda evden çalışmayı tercih eden personelin maaşında da kesintiye gitmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber