Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (03 Kasım Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Okul mu Teksas mı? | 'Çıkışa gel çıkışa...'

Son günlerde okullarda kesici delici aletlerin de kullanıldığı şiddet olayları dikkat çekiyor. Lise öğrencileri rahat bir şekilde okula bıçak sokarken, Eminönü'nde satışı yasak olan muştalar tezgahları süslüyor!

Pek bilen yok ama Türk futbolu değişim içinde

Çok iyi duyurulmamış olsa da Türk futbolu son bir yıldır önemli bir değişim içinde. Hamit Altıntop, antrenör yetişmesinden, genç takımların gelişimine kadar pek çok konuda radikal kararlar alıyor.

Ek iş yapanlar | 'Hayatın kontrolü elimizde...'

Akşamları ek iş yapan insanların kendi hayatlarının kontrolünü ellerinde hissettikleri için sabah geldikleri işlerinde yorgun olmalarına rağmen çalışma arkadaşlarından daha başarılı oldukları ortaya çıktı.

Hiç giymeyeceğiniz bir kıyafete para verir misiniz?

Dijital varlıklar 2021'e damgasını vurdu. Sanat eserlerinin hakları için satılan NFT'ler için binlerce dolar havada uçuşuyor. Peki hiç giymeyeceğiniz bir ayakkabı veya düğmelerine dokunamayacağınız bir gömlek olsa yine de para verir misiniz?

Toksik mutluluk: 'Takma ya kafana' 🙂

Sürekli pozitif kalmak için kendilerini zorlayan insanlar, kendi ruh sağlıklarına zarar verdikleri gibi karşısındakiler için de kırıcı olabiliyor. Uzmanlar bu duruma 'toksik mutluluk' ismini vermiş.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber