Bursa'da zeytin toplayanların yılan paniği kamerada

Bursa’nın İznik ilçesinde tarlada zeytin toplayan aileye yılan saldırdı. Yılan öldürülürken, o anlar an ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Ailesiyle birlikte zeytin toplayan İsmail Barış Turan, bağrışmalarla ne yapacağını şaşırdı. Ailesine saldıran yılına tüfekle yaralan Turan'a aile büyükleri de ellerindeki çapalarla yardım etti. Yılan etkisiz hale getirilirken, o anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Zeytinlik sahibi İsmail Barış Turan, “Yılan zehirli engerek yılanıydı. Görünce şok yaşadık. Aileme zarar verebilirdi. O esnada çocuklarımda oradaydı. Can havliyle tüfek ile yaraladım. Sonra etkisiz hale getirdik” dedi.

Kaynak: İHA

Murat Kurum: 140 bin konutu 2025 sonuna kadar teslim edeceğiz Cem Garipoğlu’nun açılacak olan mezarının son hali dikkat çekti Trafikte pes dedirten anlar: Bozulan motosikletini ayağı ile iten sürücü trafiği tehlikeye attı Gripten korunma yolları neler? Sinop'ta su samurlarının kavgası vatandaşı şaşırttı Deprem sonrası hasar tespiti artık yapay zeka destekli robotik köpeklerle yapılacak