Gram altında 3000'e odaklanan İslam Memiş, ters köşe yaptı: Tercih sıralamam bunlar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasayı değerlendirdi. İslam Memiş, gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hatayı açıklarken, bundan sonrası için de bir yol haritası çizdi. 

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı altın, gümüş piyasasını değerlendirdi. İslam Memiş, gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hatayı açıklarken, bundan sonrası için de bir yol haritası çizdi. 

Memiş, "Borsa İstanbul'da 9223'e kadar yükseldi. Beklediğimiz 9400 direnci kırılamadı. Faiz artırımları, kredi notlarına rağmen 9400 direnci geçilemedi Borsa İstanbul'da. Bayat balık gibi yoluna devam ediyor Borsa İstanbul 100 endeksi" dedi. 

Memiş, "Dolar kuru 32.60-32.70 lira aralığında serbest piyasalarda. 1 liralık makas aralığı var. Yükseliş hızı kesildi. Dolarla ticaret yapan varsa süreci iyi değerlendirmeli. Düşüşler kalıcı değil. TCMB pençesini açtı, piyasaya müdahale için hazır şekilde beklemeye devam edecek. Gerilemesi biraz güç. Seçimlerden sonra bakalım nasıl bir politika izleyeceğiz" diye konuştu. 

İslam Memiş, gram altında yaşanan ani yükseliş ve düşüşler için çarpıcı bir uyarıda bulundu...